Γλώσσα: greek english

Find us on: facebookinstagramtwitervimeorss
Contact us +30 26710 25507

+30 26711 02324

Email: info@bosoni.gr


Λίγα λόγια για εμάς

mposonis Μοναδικός μας στόχος η άψογη εξυπηρέτησή σας με προσπάθεια από το σύνολο των συνεργατών μας για ποιοτική δουλειά με υψηλές προδιαγραφές και τέλειο αποτέλεσμα στο χώρο της δημιουργίας ανθοσυνθέσεων και φροντίδας κήπων. Σας προσκαλούμε να σας παρουσιάσουμε το σύνολο των υπηρεσιών μας.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Φίλιππος Μποσώνης

bosonis art & flowers

BOSONIS art & flower

• έχει δημιουργήσει την υποδομή να υποστηρίξει κάθε εκδήλωση ή ανάγκη
• μπορεί να καλύψει με μοναδική τεχνογνωσία και αρτιότητα την οργάνωση ακόμα και στις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις
• δημιουργεί με καλαισθησία και ιδιαίτερη φροντίδα κάθε κήπο και μεταμορφώνει κάθε περιβάλλοντα χώρο


Αγαπητοί μας πελάτες,

σας καλωσορίζουμε στον υπέροχο και ευαίσθητο κόσμο των λουλουδιών.

Βρισκόμαστε κοντά σας από το 1983 ξεκινώντας από την παραγωγή φρέσκων κομμένων λουλουδιών, καταλήγοντας τα επόμενα χρόνια έχοντας την εμπειρία με συνέπεια και συνέχεια στο εμπορικό κομμάτι, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την φρεσκάδα φυτών και λουλουδιών.

Τα χρόνια παρουσίας μας φανερώνουν την αγάπη για τα λουλούδια και το πάθος για την πρωτοτυπία, έτσι έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του νησιού και όχι μόνο.

Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας με έντονα τα στοιχεία της αναζήτησης νέων τάσεων, έτσι ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε με κάθε επιτυχία κάθε προσωπική σας στιγμή, κάνοντας την, ξεχωριστή και μοναδική από το απλό μπουκέτο ή την σύνθεση εώς την σημαντικότερη, τον γάμο σας και την βάπτιση των παιδιών σας.

Το κατάστημα BOSONIS art & flower εκτός από την τέχνη της ανθοδετικής επεκτείνεται εδώ και 15 χρόνια και σε εξωτερικούς χώρους για την κατασκευή και συντήρηση του κήπου σας, με μόνο μέλλημά μας να μπορείτε να απολαύσετε ένα εντυπωσιακό, ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον.

Έχετε κάθε λόγο να μας προτειμήσετε πιστεύωντας σε μία άψογη συνεργασία.


Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση του καταστήματος.

Online χρήστες

Έχουμε 5 επισκέπτες σε σύνδεση
Πάνω
Photo Design by Creative Solutions
Sandy Livieratou